Info om kommende stævner:

Du kan finde datoerne for de næste stævner på vores kalenderside.

 

Hvad er et bøn – og delvis fastestævne?

Som udgangspunkt forsøger vi på Lykkeskær Bedehus at samle landets forbedere til bøn – og delvis faste ca. en gang om måneden (bortset fra sommerferien, hvor vi kun har vores sommerstævne). Disse bøn – og delvis fastestævner er noget af det bedste, som Lykkeskær Bedehus har at tilbyde. For her er det bønnen og Åndens ledelse, som virkelig får plads til at fylde det ene møde efter det andet. Det sker nogle gange, at vi inviterer tjenester til at medvirke, både med undervisning og med lovsang, men i modsætning til vores andre stævner, går vi målrettet efter, at hverken talerne eller enkelte tjenester må fylde så meget, at de fylder det meste. For hvis en person eller nogle få mennesker fylder det meste, så bliver der ikke plads til alle de andre.

Når man ser ud over kirkelandskabet i Danmark, kan man finde utallige kirker og fællesskaber, hvor lovsangen og forkyndelsen er god og salvet.  Men der findes ikke mange steder, hvor bønnen er det primære og hvor der virkelig er plads til, at hele legemet kan komme i funktion. Og dog tror vi, at det er det, som hele tiden har været Guds formål med legemet, når vi kommer sammen. Gud vil bruge os alle sammen! For det er sammen med alle de hellige, at vi kommer til at erfare højden og dybden og længden og bredden af Guds kærlighed (jf. Ef 3,18-19). Billedlig talt har vi hver især en puslespilsbrik i hånden, og det er først, når alle lægger deres brikker, at vi får det fulde billede af Gud.

Hør fx. hvad Paulus forestillede sig, når legemet kom sammen til gudstjeneste i 1 Kor 14,26: Hvad da, brødre? Når I kommer sammen, har den ene en salme, en anden en belæring, én har en åbenbaring, én har tungetale, en anden har tolkningen. Alting skal være til opbyggelse.” Med andre ord: Når vi kommer sammen, har alle noget at bidrage med …

 

Simpel mad og særlig pris

Ved vores almindelige stævner tilbyder Lykkeskær Bedehus god mad til hvert eneste måltid. Og det koster megen forberedelsestid i køkkenet, og der skal selvfølgelig også betales noget mere for den gode mad. Ved vores bøn –  og delvis fastestævner er maden begrænset til suppe ved aftensmåltiderne og til brød uden pålæg, samt frugt ved både morgenmad og frokostmåltiderne. Dette giver både en del mindre arbejde i køkkenet, og nogle mindre priser for maden.

Ved bøn – og delvis fastestævnerne, er den samlede pris for mad til hele stævnet 180 kr., eller 30 kr. pr. måltid, hvis man ikke er med på hele stævnet. Altså kan man deltage i to døgns bønnestævne med to overnatninger plus mad for kun 380 kr. Bøn –  og delvis fastestævnerne sluttede tidligere om søndagen, men vi slutter nu lørdag eftermiddag, så vores deltagere kan komme hjem til deres hjemmenigheder og deltage i gudstjenesterne. Hvis nogen alligevel har brug for at overnatte fra lørdag til søndag, vil der altid være mulighed for dette (pris pr. ekstra overnatning – 125 kr.).