Drømmen om unge på Pottemagerens Hus.

I mange år har det grå guld sat sit præg på PH. Det vil glæde os, hvis dette fortsætter; men fornøjeligt ville det være, hvis vi fremover også kan tiltrække den yngre generation. Hvorfor skulle vi ikke kunne det? Unge mennesker har behov for fædre og mødre, som de kan læne sig op ad og få støtte hos, når dagene bliver grå og triste – når livets barske virkelighed viser sig fra den værste side.

I år vil vi satse på ungdommen i vore bønner. Vi vil også gøre os overvejelser om, hvordan vi skal indrette os, for at det for ungdommen kan blive et attraktivt sted at samles.

For godt et år siden fik vi på Bedehus DK’s stævne i Kolding en stærk profeti om, at Gud vil sende unge mennesker til PH. Det var André Goetzee, hovedtaleren, der havde profetien, han sagde bl.a.: ”PH er lysets hus, og jeg ser unge mennesker blive tiltrukket af stedet. Det vil være unge mennesker, der har brug for en åndelig mor og en åndelig far. Gud ønsker at skabe et moderhjerte og et faderhjerte i hver eneste af jer, og han vil starte jer med at fokusere på den næste generation”.

Bestyrelsen på Pottemagerens Hus:

Birgitte Nissen

Lis Christensen

Peter Tinggaard

Knud  Mortensen