Nyt værtspar til Pottemagerens Hus

Efter at vores sidste værtspar, Jørgen og Anny Winther Andersen, er rejst tilbage til Fyn, har vi nu en åbning for et helt nyt værtspar på stedet. Jørgen og Anny etablerede et fantastisk flot blomsterområde plus urtebed ved Pottemagerens Hus, mens de var på stedet, og de har brugt den samme ihærdighed og sans for skønhed i værtspar lejligheden, så der venter en fin og stor lejlighed til det næste værtspar.

Selvom der er nogle skønne rammer for det kommende værtspar, tror vi alligevel, at de åndelige rammer på Pottemagerens hus er langt bedre og langt vigtigere end de fysiske. For Pottemagerens Hus er et helt særligt sted, som Gud har udvalgt til landets første bønnehus. Det er et ægte mirakel, som er blevet til virkelighed, fordi en lang række mennesker har bedt og givet til stedet. Det er også et sted, hvor mange forbedere allerede har oplevet Guds nærvær og tale på en særlig måde. Fx kan jeg (Peter Tinggaard) bevidne, at jeg gentagne gange har oplevet Gud tale dybe og afgørende ting for min tjeneste, når jeg har besøgt PH. Og jeg tror på, at det, vi har oplevet på PH indtil nu, blot er en forsmag på langt større ting, som Gud vil gøre i fremtiden.

PH har været igennem nogle kraftige rystelser det seneste års tid, men vi oplever slet ikke, at Gud har forkastet stedet. Han har tvært imod draget det tættere ind til sit hjerte igennem rystelserne. Som ledere for PH oplever vi, at Gud taler om en ny tid på stedet, hvor han vil genrejse det. Derfor er vi i forventning til Gud mht. fremtiden.

Men hvad skal et værtspar så lave?

Et værtspar vil være stedets ansigt udadtil, når folk kommer, og som fastboende på stedet vil de have mulighed for at plante et atmosfære af fred og glæde på PH. Vi drømmer om, at PH i fremtiden vil blive brugt af rigtig mange mennesker som et sted, hvor folk tager hen for at møde Gud. Det betyder, at værtsparret på sigt vil komme til at tage imod en masse forskellige mennesker, som kommer til stedet for at søge Guds ansigt og for at finde hvile.

Det kommende værtspar må meget gerne være pensionister/efterlønnere, der brænder for at se bønnen bryde igennem i Danmark. Men de må samtidigt have store og varme hjerter, som kan rumme og trøste sårede mennesker, som Gud sender til os.

Værtsparret skal være fredsstiftere, der vandrer i nåde og tilgivelse. Både i forhold til de andre medarbejdere på PH og i forhold til stedets gæster. For selv om der både er en ledelse/bestyrelse over PH og en række andre medarbejdere tilknyttet stedet, er det faktisk værtsparret, som har den største indflydelse på hvilken atmosfære, der findes på PH. Hvis de vandrer i fred, vil selve atmosfæren over PH bære præg af dette. Værtsparret skal derfor også være gode til at samarbejde.

Hvis I oplever, at Gud taler til jeres hjerter om at blive medarbejdere på PH, så må I meget gerne kontakte os på PH.

På vegne af bestyrelsen.

Peter Tinggaard

Kontakt info til Peter: Mobil: 42717816, Mail : jptinggaard@gmail.com

Ellers kan I finde anden kontakt info på PHs hjemmeside  her: https://xn--lykkeskr-p0a.dk/kontakt-info/

Kh Peter T