Her får I en lille smagsprøve på, hvad korstog teamet oplever på gaden …. 

Outreach fra PH ” Hvor din fod betræder, det sted vil Jeg give jer”

Således sagde Gud sagde til Josva, (se Josvabogen Kapitel 1 vers 3 i en lidt ældre oversættelse). Vi tror også på at Gud ønsker at vi går ud i landet med lovsangerne forrest og tager landet tilbage til Ham.

Fredag d. 17. ankom nogle af os hos Freddi og Kirsten i Skibby, hvor vi havde fået lov til at bo de næste 4 -5 dage. Vi havde en skøn bønnestund, og de fortalte spændende vidnesbyrd fra deres liv og omegnen.

Lørdag d. 18/8 gik vi i haven, hvor vi bor i disse dage, og nød Guds smukke skaberværk, træer, blomster, udsigt ud over markerne. Jeg spillede på harpen og Frank optog det.

Søndag d. 19/8 Var vi i Roskilde, først til Gudstjeneste, og så tilbragte vi nogle timer på Stendertorvet og i og omkring Domkirken.

Lige da vi kom begyndte det så småt at regne, jeg bad Gud om tørvejr (vore instrumenter bliver ødelagt hvis vi er ude i regnvejr), og Erna holdt straks en paraply over harpen og mig. Straks efter holdt det helt op. Tak Gud.

Jeg sad på en bænk og spillede på harpen, mens Birgitte holdt nodearket, og hvilede sig op af Aage, som sad med ryggen til for at støtte hende bedst muligt. Går du ind på min Face Book side (Lise Jørgensen) kan du se hvor smukt de illustrerer, hvordan vi kan læne os op af hinanden både fysisk og i vores tro. Andre gik omkring og talte med mennesker.

Der er Rigtig mange kilder i Roskilde, men kun een der aldrig tørres ud, nemlig Kilden fra himlen, Jesus Kristus.
Vi synger og Birgitte spiller selvfølgelig ”Der en en kilde”.

Vi proklamerede alle hvor STOR GUD ER.

Mandag d. 20/8 lovpriste vi Gud i bøn, musik og sang omkring gamle offerhøje/gravhøje ved Kirke Hyllinge og Lyndby, hvor der er sket underlige og uforklarlige ting. Vi sang bl.a. ”Han er Herre, Jesus er Herre”, ”Navnet Jesus blegner aldrig”, og det gør det heller ikke her ved Kirke Hyllinge kirke. Jesus er Herre også her og altid. ”Under Frelserens blod jeg hviler”. Må alle i Kirke Hyllinge hvile trygt under Frelserens blod.

Det ubehag og den sorg nogen følte da vi kom, forsvandt mens vi tilbad vor himmelske Far. HALLELUJA.

Foran kirken lader Gud sin vind spille i harpen. Hans musik er altid den bedste.

Frokosten, som bestod af frugt og grønt, nød vi i græskanten ved kirkens p-plads, før turen går til Lyndby.

Her standser vi ved en gammel offerhøj hvor mennesker i et hus tæt på, måtte flytte fordi der skete mærkelige ubehagelige uforklarlige ting. 
Vi lod Helligåndens kraftige vind spille i harpen på toppen af højen, så kraftig at jeg næppe kunne holde harpen. Vi gik rundt om højen i lovsang til Gud og Proklamerede stedet tilbage til Gud. Jesus Kristus er Herre.

En god ven skrev på min FB: ”Helligånden virker dybt, dæmonerne ku ikke li’ at Gud spillede i harpen, og jeg så at dæmoner de røg igennem harpen, og de blev tilintetgjort.” Gud siger i sit Ord, at Han ler af fjenderne. Jeg kan heller ikke lade være med at le, når jeg forestiller mig hvordan det må se ud når dæmonerne blæser gennem harpens strenge og bliver skåret ud i tynde skiver og bliver til intet. GUD ER MÆGTIG.

For foden af højen lagde Birgitte sig ned på ryggen, kikkede op i himmelen og spillede og sang: ”Jeg ligger her og kikker på, en stor hvid sky og en himmel blå”….”Det er Gud der gi’r mig fantasi, til at se al det jeg godt ka’ li”

Ja, hvem siger det kun er hårdt arbejde at gå ud med evangeliet?

Så er vi på torvet i Skibby. Nogle spiller og synger til Guds ære, trækker himmelen ned og tiltrækker folks opmærksomhed, andre går rundt og får en god snakmed dem de møder, og andre ber.
“Gud vi ber at de ord der er sået vil Du vande, og at Du vil sende høstarbejdere.”

Tirsdag d. 21/8 sluttede teamet sig til lokale forbedere på gaden i Holbæk. 

På vejen til banegården kom der en stærk vind, jeg standsede, løftede harpen i vejret og tænkte straks: ”Vi står her med Harpen og skærer dæmoner i stykker. Tak Gud for det våben du har givet os.”

Nogle ville slet ikke tale med os fordi vi sad og sang, og andre var mere end nysgerrige da de så og hørte harpen.

På et tidspunkt var vi to der gik i tunnellen fra Stationen og til gågaden, Hvilken en pragtfuld akkustik. Jeg kunne slet ikke lade være at spille og synge: ”Det er kun Dig, Jesus” mens vi gik igennem. Det føltes som en lille forsmag på hvordan det er at synge i himmelen. Al ære til Gud. (Tunnel er smukt malet med huse og grønne træer)

Om aften var vi inviteret til at lede bønnen i Roskilde Frikirke.

Det var er vældig kraftfuld bønnestund. En sagde det var dejligt at opleve os for fuld udblæsning, men vi nød at bede og lovsynge i en lidt større flok ca. 20, dagen før var vi kun teamet på 7. Og så fik vi endda honorar med hjem til PH. Tak til Frikirken, og STOR TAK TIL GUD.

Onsdag d. 22/8 Sluttede vi af i Kirsten og Freddi’s stue med bøn og et pågensyn. Tak til vores værter. Gud velsigne jer rigt for jeres gæstfrihed.

Det har været nogle fantastiske dage, tak for jeres forbøn, det er godt vi kan læne os op af hinanden.

AL ÆRE TILHØRER GUD. VI KAN ALDRIG TAKKE HAM NOK FOR DEN HAN ER, OG FOR DET HAN GØR.

Allerede på lørdag tager vi ud igen, denne gang på Fyn og Langeland. 
Første møde er søndag d. 2. September kl. 13,30 – 20,00 i Michelle og Torbens stuer i Nyborg.

Mandag d. 3. kl. 13. er vi på gaden i Svendborg.

Mandag aften kl. 19,00, stuemøde hos Frederikke og Morten i Nyborg. Tirsdag og onsdag er vi på Langeland. 

Måske er vi på gaden i Middelfart torsdag ved 11-tiden inden vi fortsætter til Bøn og delvis Faste på PH.
Hør nærmere på min mobil 24 24 03 42 eller ictus@mail.dk.

Håber vi ses. Teamet fra PH.

Shalom. Lise Jørgensen.