Tabita Rejs dig op!!! Apg. 9.

Tabita var en hjælpsom kvinde og var altid tilgængelig for en håndsrækning, også økonomisk. Men en dag blev hun syg og døde.

Tabita var en discipel og hendes navn Tabita, betød ”Gazelle” (det er en hun-hjort). En hjort er et vilddyr og lever som regel ikke i en indhegning. Interessant betegnelse.

Tabita blev syg og døde, sådan et godt menneske. Hvorfor skulle det ske? De gode mennesker har verden da brug for , kunne vi godt tænke. ….Men heldigvis var Peter i nærheden og han bad for hende og bød hende at Rejse sig op, og det gjorde hun. Og det blev til et mirakel der hørtes langt væk.

Da jeg læste denne beretning, sukkede jeg i mit hjerte, ” Mere af det her i Aabenraa”, Så ville folk da tro, så ville kirken da blive synlig og nødvendig i Danmark…..Ja sådan kunne vi jo blive ved.

Hvordan bliver kirken i synlig i DK?, hvad skal der til for at undere sker i vort land. ??

Tabita var et Gudfrygtigt menneske og tjente Gud, og var altid behjælpelig. Hun var altid på spring, som en ” gazelle”.

Peter var kaldet af Jesus til at være den klippe, som Han ville bygge sin menighed på. Han gik ”all-in” …, trods sine fejltrin så var Peter et helligt menneske, udskilt fra verden til at tjene i ånd og sandhed. Halleluja.

Det samme må vi gøre. Være hjælpsom, og springe til hvor vi kan, også økonomisk. Og tjene Gud i ånd og sandhed, også selvom vi fejler. Amen !!

Ha en go uge derude.

Vi ses snart igen på pottemagerens hus d. 15-17. okt.