Mit hjerte er mættet med Guds velbehag og nyder den solklare dag……

Sådan lød sangen på bøn og delvis faste dagene i den forgangne weekend.

Og så lød ordet igen: “At hvis mit folk ydmyger sig og beder og søger mit åsyn, og vender om fra deres onde veje, så vil Gud høre det i himlen og tilgive deres synd og læge deres land.” 2 Krøn. 7,14. Dette skete endnu engang på Pottemagerens hus. Og det er et rengørings-arbejde, der skal gøres i disse samlinger. Udrensning og omvendelse på vores egne, og og vort lands vegne.

Tak til alle som var med, Gud velsigne enhver som beder. Også dig derhjemme i stuen, som ikke kunne flytte dig. Gud spejder ud ,om der er nogen der vil stille sig i gabet for Hans åsyn. Må han finde dig og mig. Må Han finde 10 retfærdige i din og min by, så vil Han skåne den. Ligesom Lot og Hans hustru. 1 mosebog 18.

Tro og handling følges af. At bede og søge Gud er et arbejde. Og det tager tid….. Men, hvor giver den tid en god mening i mit indre. Min mand og jeg kørte opløftede hjem, og tar gerne af sted igen.

At være mættet af Guds velbehag er stort , og dette opnås kun ved at gøre det som er Gud velbehageligt. Da kan vi nyde den solklare dag.

Ha en god uge derude.

Vil lige minde om at du skal huske at forny dit kontingent hvert eneste år for 50 kr til pottemagerens hus , hvis du ønsker at det skal bestå.

Mange tak at du er med.