Hvor drages du hen?

I denne morgen læser jeg om den 12-årige Jesus , som sad og snakkede med de skriftkloge i templet, og glemte helt at gå med sine forældre hjem.

De var en stor flok fra Nasaret, som havde fulgtes af , og det var en god stemning og snakken gik. Josef og Maria så sig om efter deres søn da det blev aften. De tænkte at han sikkert var et eller andet sted med deres familie og venner. Han var jo kun 12 år. Men Jesus var svær at finde og de ledte hele natten,, og næste dag fandt de ham endelig inde i templet. Maria var noget forbavset over at han sad der og var forstandig med de skriftlærte. Men Jesus svaredede sin mor med stor overbevisning, at det skulle hun slet ikke undre sig over. For her var han på hjemmebane….

Maria måtte stykkevis erfare ,hvad denne sin søn var, for et menneske.

Hvor drages du hen ? Hvor kan man finde dig når du er væk? Hvor føler du dig hjemme ? Hvor er du som en fisk i vandet ?Hvor kommer dine evner i spil? Hvad ved du noget om? Hvor blomstrer du?

Jeg kan godt lide at trække mig tilbage fra mængden, og gå i naturen og aflade og lade op. Jeg kan lide at spille på mit klaver og synge. Jeg kan lide at besøge ensomme mennesker. Jeg kan lide at blive inviteret ud til et godt måltid mad.Jeg lever i den kristne forsamling.

Igår gjode jeg vist noget dumt. Noget som jeg måtte stille spørgsmål ved, om jeg skulle have gjort. Jeg gik ned i biografen, og så en sønderjydsk film som hedder ”Onkel” i 2 timer. Den var meget uskyldig og nærmest triviel. Da jeg forlod biografen gled jeg på den udendørs trappe og fik et stort blå mærke bag på.

Hmmm , var dette en forkert dragning??

Hvad drages du af?

Hav en god uge derude.