Efter en uge i Norge må min inspiration være over fjeldene og bjergene…

Sange som omhandler bjergene; ”…ja om også bjergene viger, og højene ej mere står, …så står Guds kærlighed til os…..

Løfterne kan ikke vige , nej de står evig fast…..Troen bliver stærk mens du tæller, stjernernes kæmpetrop … Himmel og jord kan svinde styrte hver bjerge tinde, men den som tror skal finde, løfterne de står fast…

Dette er lignelser om Guds egenskaber til os som tror…
Det er så storslået at man kan ikke finde ord…..

Jesus talte ofte i lignelser…..
Han sagde bla, ; at hvis du har tro så kan du tale til dette bjerg, om at kaste sig i havet….

Det er over min forstand, at det kan lade sig gøre…. . Men her kommer Guds overnaturlige indgreb til syne… Der er ting, som jeg i mit liv synes, der har været et stort, stort urokkeligt problem, men hvor jeg valgte at tro på bønnens magt, og udholdenhed, og som jeg efter lang tid har set, at det har nyttet noget, og Flyttet noget. Udholdenhed kommer over tid. Tro kommer over tid ved at vælge den i stedet for tvivlen. Hebr. 11 ; siger at tro er fast tillid til det jeg håber, overbevisning om ting jeg ikke kan se.

Salige er de som tror uden at kunne se. Helligåndens øje ser det ske i vort liv. Derfor lad dig igen fylde at Ånden og Åndens tale igennem Guds ord, sange, bøn og det åndelige fællesskab.

Jeg var lige til en 75 års fødselsdag ved en tidligere nabokone. Inden jeg gik valgte jeg at holde en lille tale for hende igennem sangen ” Nu titter til hinanden, de favre blomster små, …” Prøv og se hvad den lille kendte sang indeholder af troens evangelium…..
Nogen af gæsterne nynnede med….Jeg efterlod mig et ord om troens mirakel..

Ordet fra Gud er som en klippe, vi kan bygge vort liv på, og som står fast….
Syng en sang og se hvordan du kan styrte bjerge af tanker i havet……

Ha en skøn uge derude.

kh. Birgitte h. nissen.