Lydighed

Tak Gud, for et fantastisk stævne på Pottemagerns hus igen. Tak for alle som var med fysisk og i ånden.

Vi havde besøg af Nils og Hansa Vestergaard som delte deres vidnesbyrd. De talte om at lyde Guds kald. Hvordan de i deres unge år gav sit liv til Jesus begge to.
En ting som Nils nævnte var ordet lydighed. At Gud har redskaber som Han bruger. Han dykker ned i værktøjskassen og så tager han det redskab der hedder lydighed. Et sådan redskab besluttede Nils sig for at være, selv om det holdt hårdt nogen gange.

Da jeg var barn lærte min far mig om det samme. Når vi spurgte far om hvad han ønskede sig til jul , svarede han os : lydige børn. Han læste også 5. Mosebog for os, kap 28: “HVIS du adlyder Herren din Gud og omhyggeligt følger alle Hans befalinger, som jeg giver dig i dag, vil Herren din Gud ophøje dig over alle jordens folk. Alle disse velsignelser vil komme over dig og nå dig. : Velsignet være du i byen og på marken. Velsignet være frugten af dit moderliv og frugten af din jord og frugten af dine kvæg og af dine okser og får. Velsignet være dit dejtrug. Velsignet være du når du kommer hjem og når du går ud. Herren skal slå dine fjender foran dig, som rejser sig imod dig, ad en vej rykker de ud imod dig , men af 7 skal de flygte for dig.

Lige i disse dage har jeg brug for det ord. Hvad med dig ?? er der nogen der rejser sig imod dig ?
Vi må gribe til lydighed og adlyde Herren vor Gud, for så vil Hans velsignelser efterjage os.
Lydighed går imod vores kød, vort ego , men vi skal adlyde Guds ånd, Guds ord , så vil det gå os godt.
Vi bliver ikke fri for alt ondt , men Gud vil gå med os igennem det. Sådan var det også for vore venner Niels og Hansa.

Ha en god uge derude.