Profetisk ord til Pottemagerens Hus

Som denne uges andagt vil vi dele et stærkt profetisk ord, som en indisk taler ved en af vores stævner, Atula Masa, afleverede.

“Når vinden blæser kommer der bare frisk vand. Jeg så vand, frisk vand komme ud på en meget kraftfuld måde. Det kan ikke stoppe, det flyder og flyder. Det var det, jeg så.

Skal vi bede for vores kirke, vi vil bede for mennesker, der har behov. Guds Ånd taler til mig nu. Lad os tage hinanden i hænderne og overgive stedet til Herren.

Vi binder al mørke i Jesu navn. Det er det, Gud ønsker at gøre lige nu. Dette er dagen, som Gud har skabt for vores kirke. Tak, at I ikke giver op i forhold til Guds rige, i forhold til denne kirke.

 

Jesus smiler til jer lige nu, fordi han vil gøre store ting, fordi I ikke har givet op, og det levende vand vil rense denne kirke, fordi denne kirke har behov for at blive renset, renset igennem Jesu blod, og så skal det levende vand sendes ud, og det er det vand ingen kan stoppe.

 

Vi må binde Djævelen i dag, vi må befale mørket at fly fra dette sted, fra vores fællesskab. Er I klar til det? Det har vi behov for. Vi behøver vækkelse!

Men vi har først behov for at rense dette kirke, så vi binder og mørket vil forsvinde fra dette sted og område, og så vil ilden komme ned, og det levende vand vil komme, Helligånden vil komme ned.

 

Skal vi synge sangen Halleluja, lad os lukke øjnene og tillade Helligånden lede os sammen i denne sang og bede til Herren. Jesus er her lige nu, Jesus ønsker at rense os, Han ønsker at velsigne os, Han ønsker at genoprette os, Han ønsker at give vækst til denne kirke for Hans riges skyld. Lad os tilbede Herren. Halleluja!”