Salme 106,13: ” …men de glemte hurtigt Hans gerninger……”

Den sidste uge har jeg ofte læst at Gud gjorde undere i blandt sit folk, men folket glemte det hurtigt. Det kan undre mig. Mange mennesker vil gerne opleve et under i sit liv. Måske en helbredelse for sin sygdom. Mange kommer til helbredelses møder . Jeg selv beder også tit om helbredelser, og det er ikke forkert , men det frelser ikke mennesker at blive helbredt. Mk. 9,47. Det er bedre at gå halt ind i Guds rige, end at at have begge ben i behold og gå i Helvede.

I Danmark forbruger vi. Men hvor er vor ærefrygten for vores skaber. Hvor finder vi den henne? Respekt for skaberen selv.

Hellere en dag i din forgård end 1000 ellers , salme 84 ….I forgården stod renselses karrene. Mennesket har brug for renselse. At få fred med Gud og sin næste. Det er der lægedom i. At ligge på tærskelen til Guds hus , er bedre end at bo i de ugudeliges telte.

Har vi oplevet Hans gerninger og glemt dem?

Lad os søge Gud sammen. Lad os mødes i Jesu navn og prise Ham som rensede os med sit dyrebare blod. At have en ren samvittighed, det er godt for legemet. Vi kan ikke leve af dagen i går, men vi må i dag søge Ham igen og sætte fokus på det aller vigtigste ; At leve Gud nær, det er min lykke, siger David.

På Pottemagerens hus er der daglig bøn og anråbelse for Danmark og Israel. Og i denne weekend vil vi være flere sammen og søge Guds nærhed, og lytte til Ham. Vi afsluttede sidste stævne med ordet : Indvi jer for i morgen vil jeg gøre undere iblandt jer. Kom og del dit under. Kom og indvi dig igen. Det kan vi gøre sammen hvis du vil.

Kom til bøn og delvis faste i aften eller i morgen indtil lørdag aften. Det sker på Pottemagerens hus Lykkeskærvej 15 Holsted.

Ha en god uge derude.
Mvh Birgitte Nissen