Ombygning

Ordet ombygning kom til mig mandag den 11/3 (til bedemøde på Pottemagerens Hus (PH)) og det er tit at når der kommer et budskab, så starter det med et enkelt ord som jeg kan bede og grunde over nogen tid. Så kommer Guds inspiration ind i ordet og derfra kom disse tanker.

Jeg bygger om – se til at I bygger ret med guld, sølv og ædelstene. Gud bygger om på PH. Han ser, at grundvolden er lagt ret; nemlig med Jesus Kristus og det som korsfæstet. Men Han ser også, at noget ikke har været bygget ret, det har Gud fjernet. Nu siger han: “Lad jer villigt føje sammen som levende stene til den nye bygning, som Jeg vil bygge på stedet.”

Da jeg arbejdede som maler, deltog jeg tit i ombygninger og moderniseringer. Nogle var så omfattende, at folk blev flyttet et andet sted hen, mens andre blev boende, fordi det kunne lade sig gøre. Nogle af dem, der flyttede kom aldrig tilbage til lejligheden igen.

På PH er det en ret omfattende ombygning, der sker. Hvis vi skal blive i billedet af en ombygning kan det siges at Gud har væltet facaden men ladet bagmuren stå. Facaden er dem med den synlige tjeneste, bagmuren er alle dem, der forsat støtter PH, uden jer havde ombygningen ikke været muligt. For det er altid omkostnings krævende at bygge om.

Vil du være med, så har vi brug for din støtte. Bliv medlem det koste kun kr. 50

Kan indbetales på mobil pay 41729

Bankkonto 9277 4582296303

Husk at mærke med kontingent og skriv også dit person nr.

Send så dine kontakt oplysninger til Info@ph-bedehus.dk

Skrevet af Ejnar Kristensen

Hav en velsignet uge!