…Og se jeg er med jer alle dage , sagde Jesus til sine disciple.

Er du en discipel af Jesus, da gælder denne besked.

Os som har sagt ja til Jesus, ja til Hans nåde og tilgivelse i vores liv. Os som har sagt ja til at leve efter bibelens ord og anordning. Os det mener det alvorligt. Jesus mente det alvorligt og han viste os hvordan han taklede hverdagen og vandrede i det kald han havde fået fra sin far i himlen. Nemlig at leve Guds plan ud her på jorden, at være en vejviser til det evige liv. Og til sidst dø på et kors.

Har jeg sagt ja til at dø på et kors? Nej det har jeg ikke. Men jeg har sagt ja til at dø fra min egen vilje, og sige din vilje ske.

Jesus var med disciplene alle dage. Mirakel – ugerne, og frustrations tiden og den tid hvor disciplene fornægtede Jesus. Den tid hvor farisærerne kritiserede og bagtalte , og søgte at få Ham væk. Har vi oplevet det?

Jeg er med jer alle dage, sagde Jesus.

Vi må slippe vores eget og følge Jesus efter. Der er en pris at betale, jo mere vi vil Ham. Men han er med os alle dage.

Kom du bare igen, og stol på, at det gælder dig som har sagt ja til at følge Jesus. Vi kan have en tid hvor vi er mismodige og ikke synes det er så fedt, men det var det heller ikke for Jesus.

Ha en god uge derude.