Bliver du udsat for falske anklage , vil Herren selv bevise din uskyld. Ordspr. 37 v. 6

Nu og da kan vi opleve at blive uskyldig dømt. Og vi prøver som regel at forsvare os. Enkelte gange magter vi måske at tie og stole på at sandheden nok skal komme for dagen.

I en gammel sang synger vi ” Når jeg har tænkt mig træt til døden, sig så hvad du har tænkt o Gud. …..

Ja oppe i vore tanker kan vi tumle rund med vores egen retfærdighed. Men her læste vi om en sang af David, om de gudløses straf og de gudfrygtiges fremtid.

Vi har en fremtid når vi  vil lade Herren bevise vores uskyld. Er det ikke fantastisk. Tænk på Jesus der blev hånet og misforstået, og han bar det stille. Som et lam der føres hen for at slagtes , han var stum, står der i Esajas. Jesus var fåmælt, men når han åbnede munden var det meget præcist.

Da han mødte røveren på korset , svarede han , ; i dag skal du være med mig i paradis. Og lidt senere råbte Han : Det er fuldbragt.

Jesus var uskyldig, men han bar vores skyld. Også deres skyld som behandler os uretfærdigt.

Hvor må jeg øve mig i at tie og være stille når omgivelser er lidt uretfærdige, og lade min Herre bevise min uskyld. Smerter kommer vi aldrig til at elske, men de er ofte nødvendige når noget nyt skal fødes. Gud du er min dommer, Jesus du viste os vejen, og vi skal ikke tro at det skal gå os lettere end vores Herre. Det er det som bibelen fortæller os.

Giv ikke op, og lad dig ikke bukke ned fordi du oplever uretfærdighed, Gud vil hjælpe dig i sin time.

Hav en god uge derude.

Ses vi til sommerstævnet den 6-9. aug. ?