Ransag mig Gud og rens mit hjerte. Se om jeg er på smertens vej og led mig på evighedsvej.

Sådan sukker David til Gud. Han ved at han ikke selv har overblikket over sit eget liv. Derfor må han bede om hjælp til at få ryddet op i sit liv. Det samme må vi gøre.

Peter måtte også kapitulere over for Jesus og sige; Herre du kender alt….

Tænk at der er en som kender alt om dig og mig. Intet er skjult for Ham, den højeste. Vores himmelske far. Han har taget bolig i os ved sin Hellige ånd. Tænk at vide sig elsket , på trods af det vi helst vil skjule for andre. Det er da kærlighed……

Der står ; at når vi bekender vore synder, så er han trofast og retfærdig at han tilgiver os. Gud ske tak at vi er tilgivet. At vi må rette ryggen og være fri. Fuldstændig fri. Men der må en bekendelse til. Har vi indset at vi har brug for Ham? Eller pynter vi bare på det, og mener at vi er ligeså artige som vores nabo.

Alle har syndet og mangler herlighed fra Gud. Alle, stod det……... Allesammen. Om vi ved det eller ej. At gøre regnskabet op. Det er det samme med vort livs tilstandsrapport. Hvor slemt står det til? Det vidste Gud . Derfor kan vi trygt overgive vores livs regnskab til Ham. Han dømmer retfærdigt. Det gør vi mennesker ikke.

Overgiv din sag til Gud, og vær fri.

Ha en god uge derude.

Har du forresten fornyet dit kontingent til PH i år. Eller må du gerne Gøre det, fordi vi har brug for dit medlemskab. Gud velsigne dig!

D. 24-26 okt. har vi igen bøn og faste på PH.