Jesus kommer snart.

Lige hjem kommet fra min løbetur, med en prædiken i ørerne af Imanuel Minus, bliver jeg nød til at minde os om dette emne. Tidens tegn viser os at det nærmer sig.

Lovløsheden tager til. Urenheder ses frit på fjernsynsskærmen. Mennesker vil ikke høre om den sunde lære. Helvedet er for mange afskaffet. Gud er kærlig , så det kan ikke passe at der findes et helvede. Folk lever sammen udenfor ægteskabet og mad og materialisme udfylder vores samfund.

Naturkatastrofer hører vi også om.

Hvad maner dette os til?

At være rede til bortrykkelsen. At have olie på vore lamper. Olie er Helligånden. Er Hans menighed fyldt med Helligånden, har vi åbenbaringer i vort liv om Hans planer og tanker . Uden åbenbaringer dør et folk.

I denne weekend kan vi mødes til bøn og faste på Pottemagerens hus. Vi vil være der sammen med brødre og søstre som forventer at Jesus kommer snart. At vi gør os rede , at vi er rensede, at vi bliver endnu skarpere på åndens tale til os.

Kom og vær med til det du kan. Vi får besøg af forkynderen Poul Conrad om fredagen. Og Harald Gregersen vil lede os i lovsang. Der er noget at glæde sig til.

Ha en god uge derude.