Vær flytbar

I denne uge har vi set på tv , at det brænder i Australien. En aften så vi en familiefar der havde taget sin familie med i sin campingbus ud til havet. Han sad der og var ikke sikker på at se sit hjem igen. Men han ville være sikker på at redde sin familie.

Dette billede gav mig en tanke om at jeg som et troende menneske må være flytbar. Når Gud taler om at gudløsheden vil tage overhånd og at vi, enhver må se til at vi bygger på den rigtige grundvold , nemlig Kristus . Så er det ikke ligegyldigt hvor jeg slår mig ned med min familie. Vi må som familie lytte til Helligåndens tale om at være flytbare. Være villige til at give slip i vores eget værk. Paulus skriver det sådan i Filipper brevet kap 3 v. 7- 9 ;

Men alt det som jeg dengang mente , var så vældig værdifuldt, har jeg lært at regne for værdiløst på grund af Kristus. Ja faktisk regner jeg det gamle for at være uden værdi, fordi jeg nu har noget langt bedre. Jeg har nemlig lært Jesus Kristus at kende som min Herre. Derfor har jeg taget afstand fra min tidligere religiøsitet og kasseret den som affald. Nu ønsker jeg kun at blive et med Kristus.

Lyt til Helligåndens tale og vær flytbar så du ikke mister livet dig og din familie.

Familiefaderen flyttede ud til havet med sin campingbus. I flg. ordet er vandet ofte et billede på Guds ord . Derfor lev med din familie i nærheden af Guds ord og du skal redde dig selv og din familie.

Ha en god uge derude.

Jeg vil lige minde om bedeugen i januar i uge 5 på Kolding Højskole.
Og bøn-og delvis faste i uge 9 på pottemagerens hus, hvor vi får besøg af Niels og Hansa Vestergaard.