Syng for Herren en ny sang, syng for Herren al jorden…syng for Herren og lov hans navn , fortæl om Hans frelse dag for dag….salme 96

En ny sang, en ny dag, tænk at efter en nats hvile starter vi på en frisk igen. Underbevidstheden har bearbejdet gårds dagens udfordringer. Det er jo fantastisk. At sove en nat på ting som var i går. Det er der stor hjælp at hente i. Om morgenen kan vi nogen gange fornemme at der kommer nye tanker i vort sind.

At leve med Jesus er at have en ven for livet. Han efterlod os Helligånden, som vil minde os om alle ting. Det sker igennem tanker og tilskyndelser. Måske igennem andre mennesker. Igennem ordet , bønnen og sangen.

I går kom ordet i løbet af dagen til mig: Syng for Herren en ny sang. Der var noget som var gammelt og bøvlet i en relation. Men vi fik tingene ind i lyset og vi gik i gang med at synge en ny sang. At få fokus væk fra sig selv og hinanden, og op på vor skaber, gør noget godt for vores ånd.

Derfor påkald Herren i en sang, måske en gammel sang, som bliver ny for dig igen……..

Det er altid godt med en frisk kop kaffe. Det er altid godt med en sang her i livet. Gem en lille sang til der bliver gråvejr, er det en dansk gammel sang, der hedder i radioen….. Frelsens hær siger ” giv en skærv, eller vi synger”…. Hvad vælger du at gøre ??

Ha en god uge derude.