Hvile

I denne anden uge på bibelcamping er der rigtig mange gode prædikener og seminar. Et veldækket bord af åndelige retter. Og jeg har lyst til at smage på det hele. Men det er jo umuligt…  Men der er en ting jeg vil fremhæve i dag:

Hvile

I søndags blev vi mindet om, at det er vigtigt at hvile sig. Gud skabte en hvile-dag. At hvile sig er at tage sit liv og tjeneste alvorligt. Gud hvilede også efter at have skabt det hele. Hvilen restaurerer og genopbygger mig. Jeg samler nye kræfter til morgendagens opgave. Da går det meget lettere, det jeg skal gøre. Modsat kan alt føles tungt, når jeg ikke har hvilet mig ordentlig. Jeg kan blive helt dårlig, over at se en medarbejder være bleg og træt.

Selv har jeg et godt sovehjerte, og kan i den grad, have glæde af en middagssøvn. Tag vare på dit liv. Der står at vi er et tempel for Helligånden, og et tempel må man behandle med respekt. Gud er vor far og han ønsker at vi trives i vort liv. Der er noget som Han vil have gjort, som kræver meget energi, og omhyggelighed.
Bare det at være forældre , at tage ansvar for en familie. At opdrage sine børn, og at være et forbillede. Det er ikke muligt, når vi ikke har hvilet. Da er lunten kort, og vi tænder af i utide. Det skaber mislyde i hjemmet. At hvile i Jesu fuldbragte værk giver ro.

Her er et par sange om at hvile i troen:
At tro det er at lægge sig ned ved korsets fod, og begge arme strække sin frelser fast imod….
Du evige klipper hos dig er det ly ….
hviler i dig, hviler i dig, du evige klippe jeg hviler i dig …

Tag et hvil i dag og lyt til de gode gamle sange, om muligt.

Ha en god uge derude.
Mvh Birgitte Nissen