Helligånden fører os tørre steder hen……

Inspireret af morgenandagt fra domkirken onsdag morgen , gik jeg og grundede på denne en sætning. ….at ”

Ånden fører os tørre steder hen”…..

Jesus var ude i ørkenen i 40 dage og fastede, og derefter led han sult, og lige der kom Satan og fristede Jesus. Du må ikke friste Herren din Gud, og senere måtte Jesus byde ; Vig bag mig satan.

Når vi oplever tørre tider i vores liv, og synes at det er hårdt at være menneske, da kan vi være et let bytte for fristelser og for selvmedlidenhed måske. Skuffelser er en af de store ”afguder” i tiden, som mennesker tilbeder i årevis. Vig bag mig satan sagde Jesus da Satan fristede med at sige ”Se nu her alle verdens riger, Dem må du få hvis du vil tilbede mig……Men den hoppede Jesus ikke på.

Tørre steder er vist nok nødvendige, når selv Jesus måtte opleve det. Han blev ført af ånden ud i ørkenen.

Det samme må vi også opleve, at blive ført ud i tørre steder med vores liv. Lige der hvor vi ikke har andet at klamre os til , end Helligåndens hjælp.

Jesus sagde til sine disciple at de skulle vente her , indtil Helligånden kom over dem. For så skulle de få kraft.

Vi må lære at vente, og blive stille i det tørre land. For der vil Helligånden komme over os , når vi søger ham.

På Lykkeskær bedehus har der også været en tør tid. Men igennem tørken er Helligånden kommet og talt om en flod af vand der strømmer ud på dette sted. Og jeg synes at vi til vort pinsestævne oplevede en flod af forfriskende vand. En god ånd over stedet. Halleluja , Gud er god.

Vi kan nu se frem til sommerstævnet d 15-18.aug.

Ha en god uge derude. 
Mvh Birgitte Nissen