Joh 14,28: “Min fred giver jeg jer. Jeg giver jer ikke som verden giver….. “

I denne tid kan vi få Black friday, æbleskiver, småkager, chokolade og meget mere. MEN hvor er freden henne??

Elsker I mig siger Jesus, så hold mine bud. Og jeg vil bede faderen om at give jer sandhedens ånd , som verden ikke tager imod, fordi den hverken ser eller kender den.

Vi mærker meget tydeligt hvornår vi kan være et i ånden, og hvornår det er ”et goddag med et økseskaft”, om jeg så må sige.

I sidste uge var vi godt 30 troende samlet på PH til bøn og delvis faste. Og vi oplevede at være et i ånden. Vores ånd blev styrket og vi talte med hinanden og opmuntrede hinanden til at fortsætte vor vandring imod himlens land. Vi blev påmindet om, at vi kan mere end det, vi tror, vi kun kan. Vi har mange gaver og evner. Noget som vi ikke er super gode til, men vi kan sagtens gøre det, så godt vi kan. Faktisk en interessant besked. Vi skal meget mere end at gå til bøn. Bed og arbejd. Begge dele er nødvendigt.

Der blev også talt om at ” kaste bolden hen til mennesker” eller at ”gribe bolden”….. Dvs at komme i snak med folk på meget naturlige måder, og at svare på de anmodninger der kommer tilfældigt fra mennesker omkring os. Virkelig spændende..

Hvor er det vigtigt at være sammen med andre brødre og søstre. Og lære af andre modne kristne. Vi havde besøg af Poul og Ketty Conrad som begge nærmer sig de 80 år. Helt fantastisk. Gå ind og lyt til deres gode vidnesbyrd på youtube og søg efter pottemagerens hus. Der finder du fredag d.22.11 kl 10 og kl 15 to samlinger.

Gud velsigne dig med sin fred, som overgår al forstand.

Hold budene, så skal du leve…

Ha en god uge derude.