Nøglen.

I denne uge er vi på stævne i Kolding.
Temaet er ”moment ”/ et øjeblik.

Jeg sad og lyttede til endnu en forkynder, som udlagde temaet ”moment ”.

I fadervor beder vi: “Komme dit rige, og ske din vilje, som i himlen således også på jorden.” Altså ønsker vi Guds rige her på jord. Bibelen siger, at Guds rige er kommet nær.
Hvad venter vi på?????

Vi står ofte og ser på alle mangler , for at kunne gøre noget. Men det skal ikke være vort fokus. Fang` i dag øjeblikket. Det er som en nøgle; at gribe øjeblikket. At turde gribe det. Eks; At sige til et menneske; At jeg kender en, som kan hjælpe dig. I det moment er jeg gået ud på vandet. Nu må Gud gribe ind, og hjælpe det menneske, som du måske skal bede for , eller sige et kundskabs ord til. Men bekend din tro med din mund og dine handlinger. Du behøver ikke at have svar på alt. Blot nævne at jeg kender en der kan hjælpe dig. Hvor svært kan det egentlig være??

Desuden er vi et åbent brev som læses. Folk ser på os.

I Danmark mener man, at der ca er 50.000 ånds fyldte kristne! Hmmmmm…..Hvorfor ser vort land så ud som det gør? Er det noget galt med Danskerne eller os Kristne????

Gud fader har gaven.
Ånden har kraften.
Jesus har planen.
Du er personen.

Dette påstod præsten fra Las Vegas, at det stod i hans bibel.
Se ikke på dine mangler, Gud fader har givet dig sin nådegave. Og kraften ved Helligånden, at udføre sin plan igennem dig.

Nøglen er at gribe momentet, og gøre det som du bliver tilskyndet til her og nu.

Ha en god uge derude.

Jeg vil igen minde om; at Lange lands festivallen har kaldt på et Out-reach-team fra PH, som vil være med til at fortælle om Jesus d. 20. 7 og nogle dage frem. Menigheden i Rudkøbing vil finde nogen senge til os. Vores udgift er transport og lidt mad.

Vil du med en dag eller flere, så kontakt Birgitte Nissen på 20839035