Salme 19

“Dag efter dag udtrykker universet Hans underfulde skaberkraft. ..Dag efter dag forkynder solen Guds storhed. Nat efter nat vidner stjernerne derom. Lydløst uden ord vidner de om hans magt. Deres stemmer visker  i universets stilhed.”

I denne tid hvor verden holder vejret og tænker hvordan skal det gå i USA, hvordan med denne Epidemi , og hvordan skal det blive en normal hverdag igen, Da er det Guds Store skaberværk som uhindret lever sit liv, minut for minut.  Solen drejer i sin daglige bane fra horisont til horisont, og forkynder sin storhed. Vi længes efter solen i denne tid , og hvis bare den bryder igennem skyerne nogle minutter, så står vi og kigger op og tigger den om at blive her lidt længere. Men der er et lavtryk som først må passere inden højtrykket kan komme.

O menneske forstå dog at der er tid til at ransage dig og rense dig i lammets blod, for at du kan opleve den rene luft, …….., mærke solen, og se lyset. Gud er lys og der er slet intet mørke i Ham.

Men Gud er retfærdig og god, og han lader det regne over både de onde og de gode.

Hver dag er en ny nåde dag, en ny mulighed til at leve det liv, som er tænkt af skaberen selv.

I første mosebog står det; At mennesket er skabt til at formere sig og herske over dyrene, og i sit ansigts sved skal vi tjene vores brød.

I det første bud  står det at vi allerførst skal tilbede og elske Gud, af hele vort hjerte og hele vor sjæl, og hele vor styrke.

At adlyde Gud giver velsignelse. Det er ikke altid let , men det giver det bedste resultat .

I aftes stod jeg med mit barnebarn i mørket og han opdagede stjernerne på den mørke himmel .Vi stod og kiggede op, og blev helt stille……Jeg svarede, og sagde at det kunne vi jo slet ikke se derinde. Det var godt at vi kom udenfor….

Nat efter nat vidner stjernerne , lydløst og Guds storhed.

Ha en god uge derude.