Julens udfordring.

Nogen har måske set Udfordringens udgave af juleavisen og den er tværkirkelig.

Den tager julens emner og Udfordringer op, og ser på dem i den kristne tro.

På forsiden er der et dejligt billede af en kvinde, som har jul til mellemnavn…Avisen er smuk lysegrøn på forsiden.

I de sidste par år har jeg købt nogen til uddeling i mit nabolag mm. Og i år havde jeg tro til at købe 100 stk. Og alle sammen er væk nu. De sidste 20 stykker kom ud til mine naboer i går. På forsiden skrev jeg Godt nytår og Gud bevare Dimen KH Birgitte i NR 13.

Grunden til at jeg tog dronningens ord i brug fra sin nytårstale er, at jeg hvert år spiller Dronning til nabolagets Skt. hans fest og holder båltalen. Der slutter jeg med at sige Gud bevare Dimen. Og det mener jeg hel seriøst at vores nabolag har brug for.

Når jeg går en time i mit nabolag og putter julens udfordring med min håndskrevne hilsen i postkasserne , så har jeg bedt en bøn derhjemme i stuen først. At budskabet må nå ind i hjerterne. Jeg beder til at der må komme vækkelse i mit nabolag. Vi har dette år været ramt af en del sygdom, så der er tid til at bede.

Lidt tunge skridt går jeg, men jeg tror på at min Herre har sendt mig med et godt budskab, velvidende at de fleste ryger hurtigt i papiraffaldscontaineren…Men nu er det gjort. Det var et stykke arbejde åndeligt og mentalt.

Da jeg kom hjem åbnede jeg min bibel på Ezekiel 3, om at spise hele bogrullen, lad den fylde hele dit indre. Og den skal smage sødt som honning. Og at dit folk som jeg jeg sender dig til, er stivnakkede og ikke vil høre efter Gud. Men Gud vil gøre dig hård og ubøjelig, så du kan holde stand imod dem. Gøre dig som en klippe, så du ikke blive såret af deres vrede blikke…..

Forkynd` ordet uanset om de vil høre eller ej…

Tror det var lidt den samme følelse, at uddele julens Udfordring i mit nabolag. Jeg tog det som en påmindelse fra Helligånden, at jeg ikke skal undre mig over, at jeg oplever det samme, som Ezekiel gjorde i det GT.

Ha en god uge derude.