Hvad ønsker Gud af os?

At vi skal elske hinanden

At vi holder op med at hade hinanden

At vi ikke pege fingre af hinanden – det har vi ingen ret til, for der er kun en dommer og det er GUD

Det, vi skal, er i stedet at tilgive andre af hele vort hjerte, og at velsigne vores fjender og de mennesker, der træder væk fra stien. Vi skal hjælpe dem til at finde tilbage på stien med kærlighed.

Der er mange, der ser splinten i andres øjne, men ikke bjælken i deres eget øje. Det skal vi holde op med, for ved at tale negativt om andre, glæder vi satan og hans dæmoner, fordi det giver dem ret til at angribe både dem, der bliver talt negativt om og dem, der taler negativt. Det svarer til at åbne en dør for fjenden og at byde ham velkommen. Det forpester både dig selv og den, du taler om.

Gud sendte Jesus Kristus og lod ham dø for vores sygdomme og synders skyld. Større offer kan ikke gives! Vi fik tilgivelse gennem hans offer og er derfor skyldig til at tilgive, som han tilgiver. Gud gav det dyrebareste, han havde for at have samfund med os. For uden Jesus offer var det umuligt at have samfund med Gud.

Alt dette giver stof til eftertanke. Mange mennesker bliver ved med at pille i fortidens sår og derved heles deres sår aldrig, men du kan ikke gøre noget ved dem. Luk den dør!

Men nuet kan du gøre noget ved. Beslut dig for at ville være glad og positiv. Tak Gud for, at han velsigner dig, så du kan velsigne andre.

Ved at velsigne mennesker i stedet for at fordømme dem, sætter du dem fri.

Med venlig hilsen,
Didia Søndergaard