Kald det kærlighed, kald det li hva du vil ……

Livet er langt , lykken er kort….

Kim Larsen er død. Et stykke af Danmarks kultur. Vores spillemand , med sin store mund, sin smøg og sin øl. En mand som blev forladt af sin far da han var 5 år gammel….

Som da hans far tilfældigt kommer ind i sin klasse som skolelære, og Kim siger ”Hej far ” , bliver smidt uden for døren , for at skamme sig , eller hvad det nu var….
En far som forkastede sin søn, og som voksen forlader Kim selv sin lille familie, med 3 børn fra den ene dag til den anden…, pga en forelskelse i en anden.

Kald det kærlighed , kald det lige hvad du vil…..

Bibelen taler om agape kærligheden, den opofrende kærlighed, som ikke betinges af, om der er grund til at give den videre, men gør det alligevel.

Jeg talte i går med min præst om nogen ting, bla. talte vi om at han ofte rådgav i ægteskaber, med at sige ”Elsk din ægtefælde” vis ham eller hende kærlighed.

Vores menneskelige kærlighed er betinget af at jeg får , ved at give. Den er selvisk. 1 Kor 13,5.

I mit arbejde i Blå kors varmestuen, lærte jeg noget om at skille misbrug og menneske fra hinanden. Og at vise kærlighed til mennesket så vidt muligt. Det er Gudgivet, når vi beder for et menneske og vil se det med Guds øjne. Velsign og forband ikke.

At give min mand en omfavnelse, selvom han har prioriteret forkert i mine øjne, det er kærlighed. Men dertil behøver jeg Guds hjælp. Guds tanker og fokus i mit liv.

Giv dine skuffelser over til Jesus og bed Ham om hjælp.

Ha en god uge derude.
Mvh Birgitte Nissen